Beauty Blog

Britt’s Secret December 15 2014


Door: Britt


De tijd van het jaar is weer aangebroken, de 47 mooiste vrouwen van de wereld lopen in lingerie weer over de catwalk. Victoria Secret zorgt hiermee voor het fashion event van het jaar en zoals het een goeie beautyblogster betaamd zit ik Front Row.

Nee grapje, een kaartje kost een kleine 12.500 euro. En die had ik net niet meer op mijn rekening staan. Een kaartje voor de afterparty was maar 3000 euro overigens, helaas zaten alle vluchten naar London al vol. 

Elk jaar verheug ik me op de avond dat de show eindelijk in Nederland uitgezonden gaat worden. Ik zie al heel veel foto’s op Twitter voorbij komen en ik kan niet wachten! 

Zo’n avondje Victoria Secret kijken, ik word er altijd zo vrolijk van en ik zal uitleggen waarom. Ten eerste zijn het prachtige vrouwen om naar te kijken. Ja ze zijn dun en afgetraind, en de kans dat ik ooit met John Mayer trouw is vele male groter dan dat ik ooit zo’n lichaam zal krijgen. Maar ik ben niet jaloers. Ik vergelijk ze altijd met Disneyprinsessen, leuk om naar te kijken, maar zo’n leven zou ik nooit willen.

Dat brengt mij op mijn volgende punt, voordat ik überhaupt de TV aanzet heb ik al boodschappen gedaan. Ben en Jerry’s, pizza en chocolade. Want ik kan lekker ook iets wat al die modellen niet kunnen, me helemaal vol vreten zonder er me maar ook een minuut schuldig over te voelen. 

Vervolgens trek ik mijn mooiste ondergoed uit de kast en doe ik mijn hoogste hakken aan en loop ik over mijn imaginary catwalk, op de muziek van Taylor Swift. En ik voel me Doutzen Kroes, zelfverzekerd en sexy. Ik ben gezond en gelukkig. En wat zou ik graag willen dat elke vrouw eens ziet wat ze wel hebben in plaats van wat ze niet hebben. 

Ik neem nog een hap Ben en Jerry’s en een punt pizza. En geniet met volle teugen van mijn leven. That is Britt’s Secret! 


De victoria secret show word op 15 december op net5 uitgezonden en wat hoop ik erg dat jij dan ook je eigen catwalkshow weggeeft op je kamer. 

 


Martelmethodes, Kylie Jenner en Picasso November 11 2014


Door: Britt


Oke, meestal als ik s’avonds uit ga dan spring ik even snel onder de douche, gebruik wanneer nodig mijn eigen allure kristalpadje, maak mijn haar half-vast met een schuifspeldje, doe donkerrode oogschaduw, eyeliner en mascara op. En dan ben ik ready to go. Dat is zeg maar mijn normale beauty-ritueel. 

Ik herken de struggle die de meeste vrouwen hebben over ‘what to wear’ ook niet echt. Als ik s’avonds uitga dan bedenk ik me die middag al wat ik aan doe, en hoef ik het dus alleen maar uit de kast te pakken. 

De enige twijfel die ik vaak heb is, doe ik hakken aan of niet? Ik bedoel, er moeten een aantal serieuze afwegingen gemaakt worden voor ik de juiste beslissing kan maken. Hier mijn lijstje met afwegingen:

-Waar ga ik heen? Hoe chique is het feest? Sta ik op gras? 

- Hoelang ga ik? Meer dan 5 uur op hakken staat namelijk gelijk aan de gruwelijkste martelmethodes. 

- Wat voor indruk wil ik maken? (Hakken kunnen intimiderend overkomen)

- En de belangrijkste, met wie ga ik? Ik ben zelf 1,65 en heb veel grote vriendinnen, wat er bijna altijd op neerkomt dat ik wel hakken moet dragen om niet als een soort dwergje achter mijn reusachtige knappe vriendinnen aan te hobbelen.  

Voor sommige speciale gelegenheden, of als ik extreem veel tijd heb dan wil ik nog wel eens ‘out of my way’ gaan en iets anders proberen. 

Dat betekent dat ik mijn kast open doe en tenminste 10 setjes kleding pas, om vervolgens te beslissen dat setje 1 toch de beste keuze is. Daarna ga ik een prachtige smokey-eye creëren, wat resulteert in een gothic-panda look. (helemaal 2014)

En dan doe ik ook nog een poging om mijn lippen ‘Kylie Jenner’-style te stiften. Wat dan weer resulteert in een gothic-panda meets Bassie van Adriaan look. 

Om vervolgens mijn look helemaal te finalizen besluit ik al mijn nagellakjes uit de kast te trekken om vanavond iedereen te imponeren met mijn picasso-nail art. 

En dan begin ik met het lakken van mijn rechterhand (ik ben links) en dan krijg ik hoop, en vertrouwen in mezelf. Misschien gaat het vanavond wel een keer echt lukken. Maar ja dan komt die linkerhand die ik met rechts moet lakken en realiseer ik me, I’m just not that girl! 

Gelukkig ben ik niet de enige:


  

Geitenspotter October 22 2014Door: Britt

Yes mijn eerste BBB (beauty blog berichtje) is een feit! Ik vind het namelijk een enorme eer om zo nu en dan een leuk berichtje over beauty voor jullie te schrijven. Zelf ben ik enorm fan van alles wat met beauty te maken heeft, natuurlijk make-up, haar, huid en nagels maar vergeet de binnenkant niet! Real beauty comes from inside! 

In ieder geval, voor mijn eerste berichtje moest een onderwerp gekozen worden. 

Allure heeft een leuke actie, bij de aanschaf van een totaalpakketje van de Allure Kristalpad op de komende beurzen krijg je nu gratis een grote pot voedende crème op Arganbasis t.w.v. 14.95. En nu denk je misschien, lekker arganolie! Maar wat is het nu eigenlijk?
Iedereen weet een soort van dat het goed voor je is, maar niemand weet precies wat het is en hoe het werkt. Dus dat ging ik voor jullie uitzoeken.

Arganolie is een olie die uit de pitten van een arganboom wordt geperst. Tot zover nog best helder. Maar omdat het zo goed voor je is, proberen er natuurlijk ook veel mensen geld aan te verdienen. Daarom verschilt de kwaliteit van arganolie heel erg.  

Arganolie in je haar maakt je haar ontzettend zacht, het schijnt dat je hier net zo gelukkig van wordt als van Ben & Jerry cookie dough. En dan bedoel ik het eten van het ijs, voordat iedereen spontaan cookie dough in zijn haar gaat smeren ;)

Arganolie op je gezicht is een ander verhaal, als je een beetje een vette huid hebt dan heb je grote kans op puisten. Voor de huid op je handen en lichaam daarentegen is het heel voedend!

Anyway, leuke allemaal enzo. Maar toen ik voor jullie aan de slag ging en arganboom googlede, toen ging er een wereld voor me open. Ik klikte namelijk op afbeeldingen en ik kreeg alleen maar foto’s van bomen waar geiten inzitten. En nu ben ik geobsedeerd, ik blijf maar kijken! En ik heb zoveel vragen: Waarom? En hoe blijven geiten in die bomen staan? Vallen geiten niet uit die bomen? Zo ja zijn daar filmpjes van? Zijn er ook nog andere dieren die in arganbomen klimmen? Ik heb een nieuwe hobby vrees ik!

p.s. kijk ook echt even die 2e! Dat komt hoop ik niet door de Argan :D

Volg mijn blog! Like de pagina en je krijgt geen spam, maar volgt automatisch mijn blog op Facebook! Je maakt ook nog kans op een dinercheck t.w.v. 80 euro! en/of een gratis Volledig Allure Kristalpad pakket (met Argancrème:D)!Nieuws & Verkooppunten October 01 2014

Nieuws 


Bestellen nu ook mogelijk via de Allure Kristalpad Facebookpagina!

Vanaf 20-10-2014 op onze website en via de Facebookpagina de Allureblog van onze eigen Beautyqueen Britt! Ze vertelt ons over het laatste nieuws op het gebied van beauty&lifestyle!

Like ons en volg de AllureBlog vanaf 22 oktober!

Er is weer een nieuwe Blog van Beautyqueen Britt!